2016. április 21., csütörtök

Kínai meridián-kezelés és a 3-1-2


A 3-1-2 kínai meridiángyakorlatok

Egy kínai professzor szerint: “A meridián élet és halál ura.” Ha tudjuk, hogy minden érzelmi tünet és fizikai betegség a meridiánokon tárolt energetikai zavarokból fakad, akkor egyáltalán nem érezzük túlzásnak ezt a kijelentést…

A következőkben ismertetett, Kínából származó technika igen egyszerű, mégis óriási eredményekre képes már néhány heti használat után. Nem csupán gyógyítja a legkülönbözőbb betegségeket, de meg is előzi azok kialakulását.

Hogyan lehetséges ez? Egyszerűen: a meridiánpályák tisztítása révén.

Ha a meridiánokon energetikai zavar van, az különféle (testi vagy lelki) problémákban ölt testet. A zavar megszüntetésével a problémák is megszűnnek.

A 3-1-2 gyakorlatok révén már napi 20-25 perc alatt rengeteget tehetünk a gyógyulásunkért és a betegségmegelőzésért!

A 3-as szám három meridiánpontra utal, amelyeket masszírozni kell. Ezek a pontok:
– Vastagbél 4: a kézfejen, a hüvelykujj és a mutatóujj közötti redőben, a mutatóujj kézközépcsontján. Igen fájdalmas pont. Ez a meridián felmegy a fejre, és az ott megjelenő betegségeket gyógyítja, illetve előzi meg (pl. fejfájás, migrén, allergia, fülgyulladás, fogfájás stb.)
– Szívburok 6: az alkar belső felén, három ujjnyira a csuklóredőtől, a két ín között. Nyomásra fájdalmas pont. A meridián a szív felé vezet, tisztítása gyógyítja a szívbetegségeket, egyúttal meg is előzi azokat.

-Gyomor 36: a lábszáron, a sípcsont külső oldalán, 4 ujjnyira lefelé a térd külső alsó “szemétől”, ez is fájdalmas pont. Ez a meridián a hasi szervek felé szállítja a gyógyító energiát. (Egy tudnivaló: a Gyomor 36-os pont masszírozását kismamáknak nem javasolják.)

A masszírozás így történik: hüvelykujjal körkörös mozdulattal masszírozzuk a pontot 4 számoláson keresztül (4 kört teszünk az ujjunkkal), majd 4 számolásnyi szünetet tartunk. Mindkét kézen illetve lábon 3-3 percig nyomogatjuk így a pontokat. Ezt megtehetjük akár utazás, várakozás, tévénézés közben is, vagyis minden, eddig kihasználatlan időnket az egészségünkre fordíthatjuk!

Az 1-es szám a hasi légzést jelképezi. A hasi légzés nagyon jótékony a hasi szervekre. Így végezzük: lassan belélegzünk, ügyelve arra, hogy a mellkasunk ne emelkedjen, ugyanakkor hasunknak a köldöktől két ujjnyira lefelé lévő pontja emelkedjen a legmagasabbra. Ha este, lefekvéskor gyakoroljuk a hasi légzést, 3 perc alatt álomba fogunk szenderülni…

Vannak, akik nem szeretik a hasi légzést, ők kiválthatják azzal, ha a válltól indulva tenyérrel lassan végigütögetik mindkét kar belső felét, vagyis energiát juttatnak az ott futó meridiánpályákra. Ez a gyakorlat energiával is feltölt!

A 2-es szám guggoló gyakorlatokra utal: végezzünk 30 guggolást úgy, hogy a sarkunkat ne emeljük fel a földről. Ez eleinte nehéz lehet, apránként emeljük az ismétlések számát.

Magyarországon dr. Eőry Ajándok népszerűsíti a 3-1-2 technikát, és szeretné minél több emberhez eljuttatni ezt a csodálatos öngyógyító módszert. Valóságos mozgalmat indított el “100 évig egészségesen!”jelszóval, szerte az országban működnek klubok, ahol hetente egyszer közösen gyakorolják a technikát. A www.312.hu oldalon tájékozódhatsz a helyszínekről és az időpontokról.

Az oldalon rövid szemléltető videókat is találsz, amelyekből megtanulhatod a 3-1-2 pontok helyét és masszírozást. A kisvideókon kínaiul beszél a professzor, de ez ne rémisszen el  Keresd meg magadon a pontokat – mindegyik pont nyomásra fájdalmas, könnyen megtalálod majd őket.

(Feltétlenül nézd meg a “Meridián visszhang” videót is! Ez a kísérlet a meridiánok létezését volt hivatott bizonyítani, és a következőképpen zajlott: egy kis gumikalapáccsal ütögetik a kar belső felén futó meridiánpályát, s egy berendezés felhangosítja a visszaverődő hangot. Jól hallatszik a felvételen, mennyire visszhangzik. Ha kicsivel arrébb vitték a kalapácsot, a hang egészen elhalkult, a visszhang megszűnt.)

Az egyik felvételen Jókai Anna dicséri a 3-1-2-t, és elmeséli, hogyan szűnt meg használatának köszönhetően a magas vérnyomása…

Ha van beteg vagy az alternatív gyógymódok iránt érdeklődő ismerősöd, add tovább neki a hírt!

Próbáld ki Te is a 3-1-2-t, és írd meg, milyen eredményt tapasztaltál!

2016. április 7., csütörtök

Egyszerű gyógyulás a testünk földelésével

"A földpotenciál regeneráló hatása az emberiség történetének egyik legfontosabb egészségügyi felfedezése"! Sajnos, méltánytalanul mellőzik és elhallgatják a részleteket a gyógyító szakemberek!


Mindenki találkozott már a kérdéssel. Miért van az, hogy van, aki meggyógyul, míg mások, akik ugyanazon kezeléseket kapják, nem? Persze könnyű lenne azt mondani, hogy mindnyájan mások vagyunk és másképpen reagálunk dolgokra.

A valóságban bármelyikünk tudna olyan esetekről említést tenni a környezetünkben, amikor az illető megkapta a létező legjobb orvosi vagy természetgyógyászati kezelést - még sem lett jobban. A számos ok között legismertebbek a pszichológiai vagy érzelmi okok. 

Például amikor valaki képtelen a megbocsátásra vagy szüksége lenne egy mélyebb gyógyulásra spirituális szinten. Ezeken kívül léteznek nagyon is fizikai tényezők, amelyek kiküszöbölése rendkívüli mértékben megnöveli esélyeinket a betegségből történő sikeres és maradandó felépülésre.

Testünk leföldelése - avagy a mezítlábas forradalom

Az idők hajnalától kezdődően az ember mezítláb közlekedett nappal és mezítláb aludt éjjel. A különböző civilizációk mindig nagyra becsülték fizikai kapcsolatukat az anyafölddel. A földből jövő energiát más és más néven hívták. Az onnan kapott gyenge elektromos jelek hatásosan szabályozták őseink testének mechanizmusait. Aztán az emberi evolúció folyamán valamiért túlzottan civilizálatlannak és egészségtelennek minősült az, hogy közvetlen kapcsolatban maradjunk a Föld első-számú gyógyító erejével. 

Az ún. modern élet velejárói, mint például a sokemeletes épületek, repülőgépek, vagy az olyan mindennapos dolgok, mint a műanyag- vagy gumitalpú cipők még jobban elszigetelnek bennünket ettől a gyógyító erőtől. Mindez eredményeként a lakosság nagy többsége gyulladásokkal teli testtel éli mindennapjait, szenved a kimerültségtől, stressztől, kialvatlanságtól. Ezek mind az öregedést gyorsító tényezők.

Testünk leföldelésekor természetes úton szabadulunk meg gyulladásainktól, fájdalmainktól és a stressztől. Mindezt egyszerűen és ingyen megtehetjük. Csupán annyi a dolgunk, hogy a szabadban mezítláb közvetlenül a földre álljunk. Ekkor a földfelszín milliónyi negatív töltésű szabad elektronja áramlani kezd belénk, amelyek semlegesítik testünk pozitív elektromos töltését és segítenek visszaállítani természetes elektromos egyensúlyát. 

Városi lakásunk vagy a kedvezőtlen időjárás megakadályozhat bennünket abban, hogy ezt rendszeresen megtegyük. Az általunk ajánlott termékek lehetővé teszik, hogy kényelmesen leföldeljük magunkat lakásunkban vagy alvás közben is, bármilyen időjárás közepette. Testünk összekötése az anyafölddel egyetlen célt szolgál - hogy jobban érezzük magunkat. 

Minden porcikánk elektromosan funkcionál - szívünk, agyunk, sejtjeink, mindenünk. Az emberek többsége manapság elszigetelve tartja magát a földtől, ami miatt testünk elektromosan állandóan feltöltődve marad, és ennek egyenes következménye a gyulladás, krónikus fájdalom, amely természetellenes állapot.

Új, „mezítlábas mozgalom" van elindulóban, amely végig fog söpörni a civilizált világon. Az anyafölddel való napi kapcsolat sok mindent meg fog változtatni, nem csak szemléletben, de sok minden más egyébben is. A több mint egy évtizedes, az USA-ban végrehajtott kutatómunka, a kontrollált klinikai kísérletek és megfigyelések sorozata, a sok ezer szereplő véleménye mindent félresöprő erővel világosan bizonyítja, hogy igenis van ellenszer a tömérdek fejfájásos, hátfájásos, depressziós, magas vérnyomásos (hadd ne soroljuk a többit) problémára, amely az ún. civilizált országok lakosságának legalább felét mételyezi, egészségét és életminőségét rombolja. 

Testünk leföldelése a megoldást jelentheti a modern kor leggyakoribb betegségével, a krónikus gyulladással szemben. Egy jól ismert amerikai kardiológus szerint a témakör felszínre hozása „az emberiség történetének legfontosabb egészségügyi felfedezése."

Ha Ön is rendszeresen leföldeli testét, meg tud szabadulni gyulladásos eredetű problémáitól vagy jelentősen csökkentheti azok tüneteit (pl. artritisz, asztma, pszoriázis, ekcéma, Crohn-betegség, különböző emésztőrendszeri gyulladások, szív- és vérkeringéssel kapcsolatos elváltozások, anemia, krónikus alváshiány, sportsérülések, krónikus fáradtság stb.)




Mit érhetünk el testünk leföldelésével?

Egy olyan bolygón élünk, amely maga is él, és a szabad elektronok által keltett finom energiákkal pulzál. Ha mezítláb sétálunk a Föld felszínén, akkor temészetes módon szabadulunk meg a testünkben felgyülemlett elektromos stressztől. Azáltal, hogy mezítláb vagyunk, elősegítjük a szabad elektronok beáramlását szervezetünkbe. Ezek az elektronok visszaállítják testünk természetes belső elektromos egyensúlyát, amely viszonzásképpen elősegíti testünk rendszereinek normális működését.

Ez a folyamat tehát megoldást kínál testünk elektronhiányára, ami által csökken a bennünk levő gyulladás (ami a betegségek gyakori kiváltó oka). Az idegrendszerünket a stressz állapotából nyugalmi helyzetbe téríti. Beindulhatnak az önszabályozó és öngyógyító folyamatok.


Az alábbiakat várhatjuk, ha testünket rendszeresen leföldeljük (a lista nem teljes):

- A gyulladások eloszlanak. Javulnak vagy teljesen megszűnnek a gyulladás okozta tünetek.
- Csökken vagy teljesen megszűnik a krónikus fájdalom.
- A legtöbb esetben jelentősen jobban alszunk - többet és mélyebben.
- Energiánk megnövekszik.
- Csökken a stressz mértéke.
- Testünk biológiai ritmusai normalizálódnak.
- Vérünk hígabbá válik, javul a vérkeringés és vérnyomás.
- Elmúlik az izomfeszültség és fejfájdalom.
- Enyhülnek a hormonális és menstruációs problémák.
- Drámaian felgyorsul a műtétek utáni felépülés időszaka.
- Csökken vagy teljesen megszűnik a hosszú repülőút után tapasztalt jet-lag.
- Védelmet nyújt a potenciálisan egészség károsító környezeti elektromágneses sugárzások ellen.
- Segíti a sportsérülések utáni gyors felépülést.

Testének természetesen leföldelt állapotába történő visszaállításakor Ön jobban fogja érezni magát és ez a mindennapi személyes közérzetében is kifejeződik. Az ezt szolgáló termékek egyetlen szerepük, hogy visszaállítsák a test természetesen földelt állapotát.

Földünk felszíne természetes finom energiákkal rezonál. A folyó tudományos kísérletek most fedezik fel, hogy az emberek miért érzik magukat sokkal jobban, amikor összeköttetésbe lépnek ezekkel a mindenütt jelenlévő energiamezőkkel. A „földelés" szót arra a folyamatra használjuk, amikor a szabadban mezítláb sétálunk - csakúgy, ahogy azt az emberek mindig is tették a történelem során - vagy odabent testünket leföldelve ülünk, dolgozunk, alszunk. 

Több mint egy évtizeden keresztül, világszerte több ezer ember (férfiak, nők, gyermekek, sportolók) mindennapjainak részét képezi testük rendszeres leföldelése. Tapasztalataik szerint jobban alszanak, kevesebb fájdalommal és stresszel találkoznak, a traumákból gyorsabban felépülnek. A földelés által testünk energiaszintje (vagy másképpen potenciálja) gyorsan kiegyenlítődik a Földével. Az eredmény többek között az, hogy szinkronizáljuk belső biológiai óránkat, hormonciklusainkat, fiziológiai ritmusainkat és testünket elárasztjuk gyógyító, negatív töltésű szabad elektronokkal, amelyek milliárd számra vannak jelen a Föld felszínén.

Testünk rendszeres leföldelése egyike a legtermészetesebb és legbiztonságosabb dolgoknak, amit egészségünk érdekében tehetünk.


Fordítás-beállítási eljárás a lap alján

A Tour de France titka, avagy testünk leföldelésével gyors felépülés várható

Csaknem mindenkinek ismerős a kifejezés vagy hallott már róla: „Tour de France". Egy kerékpáros verseny, amelyet a világ legbrutálisabb sporteseményei között tartanak nyilván. Valami olyasmi, mintha lefutnánk a maratont - huszonegy egymást követő nap mindegyikén! A megteendő távolság csaknem három és fél ezer kilométer, hegyeken-völgyeken át, néha tengerszinten, máskor csaknem három kilométer magas hegyek között.

Júliusban, amikor a versenyt rendezik, nagyon meleg van Franciaországban. A kanyargós és keskeny aszfaltutak puhák, repedeznek és szinte olvadnak a hőségben. Rajtuk biciklizni rendkívüli erőfeszítést kíván. Itt elesni a kerékpárral, olyan mintha sajtreszelőre pottyanna az ember. A mintegy 170 kerékpárost edzők, orvosok, mechanikusok, hivatalos személyek, biztonságiak és a média képviselőiből álló kaotikus konvoj követi. Ha mindezt kombináljuk a szűk utakkal és a kerékpárosok nagy sebességével, világossá válik, hogy mindez szinte recept a bajra. Gyakoriak a kisebb-nagyobb balesetek és komoly sérülések.

Az amerikai kerékpározók sokáig uralták a világ legnagyobb kerékpáros küzdelmét. Sőt, „túlzottan" is jól szerepeltek. Olyannyira, hogy a hatóságok már-már zaklatták őket. Állandóan doppingvizsgálatra kellett járniuk. Természetesen, más nemzetbeli társaikhoz hasonlóan ők maguk is sokat estek-keltek - de valahogy reggelre -, amikor a verseny orvosa ismét megvizsgálta a sérülteket, valahogy mindíg úgy döntött, hogy az amerikai sportolók folytathatták a küzdelmet. Hogy miért? Mert az előző napon összeszedett sérülésük szinte csodával határos módon javult másnapra. Senki sem értette.

Csak nemrégen derült fény az igazi okokra. Az történt, hogy az amerikai versenyzők minden este úgynevezett földelt lepedőt használtak (azt, amit már Magyarországon is meg lehet rendelni, www.mezitlabasegeszseg.com). Sőt, nemcsak azon aludtak, de még azzal is takarták be magukat - egy „földelt hálózsák" formájában. Ez minden doppingnál többet ért. Egyrészt sokkal pihentebben ébredtek, mint a többi versenyző (ugye, ismerős az az érzés, amikor annyira fáradt vagy, hogy nem tudsz elaludni?). Másrészt a kisebb-nagyobb sérüléseik is sokkal gyorsabban gyógyultak.

A mellékelt képek egy ilyen esetnél készültek. A versenyző előtt haladó kísérő autó váratlanul megállt és a kerékpáros beleszaladt - jobb kezével kiütötte az autó hátsó ablakát. Komoly sérülést szenvedett a karja - látni lehetett a csontot és az inakat a seben keresztül! Néhány öltés a helyi kórházban csak felszínes segítségnek tűnt. A hivatalos versenyorvos is csak csóválta a fejét, s csak a rutin szöveggel reagált „Majd reggel meglátjuk!" Nos, reggel csak dermedten állt, mert nem akart hinni a szemének. A seb valóban „gyorsított üzemmódban" nagyot javult. Emberünk megkapta az engedélyt a verseny folytatására, és jó teljesítménnyel járult hozzá az amerikai csapat győzelméhez.

Sokáig titokban „maradt" a csodaszer kiléte. Sőt, Európában még ma is csak kevés helyen ismerik.

Azóta már az USA-ban jó néhány amerikai futball csapat játékosai, súlyemelők, triatlonisták stb. rendszeresen használják a földelt lepedőt. Előnyei nyilvánvalóak. Jelentős mértékben csökkenti nemcsak a fáradtságot, hanem a fájdalmat és a sportsérülések utáni felépülési időt is. (A második felvétel alig tizenkét órával készült az első után.)

Hálózsák beszerzési forrás (~72000 Ft.):  http://www.groundology.co.uk/earthing/earthing-recovery-bag

Hogyan tudjuk leföldelni testünket?


Egyre több orvos és kutató ad hangot a véleményének az USA-ban, miszerint a gyulladás az egyetlen tényező, amely a betegségek elsöprő többségének az okozója illetve az egészséghez vezető út alapvető fontosságú kulcsa.

A leggyakoribb, gyulladásos eredetű betegségek:

Ízületi csúz (reumatoid arthritis), Sclerosis multiplex, Keringési megbetegedések Cukorbaj, Alzheimer, Csontritkulás, Asztma, Májzsugorodás, Bélrendellenességek, Pikkelysömör, Agyhártyagyulladás, Cisztás fibrózis, Rák

Mi a gyulladás?

Az immunrendszerünk természetes válasza egy sérülésre vagy betegségre. A fehérvértestek nagy számú szabad radikálist teremtenek, amelyek szerepe a testet megtámadó mikroorganizmusok illetve a sérült szövetek elpusztítása. Ezek a szabad radikálisok pozitív töltéssel bírnak és keresik a szabad elektronokat, hogy stabilizálódjanak.

Ahogy a szabad radikálisok végeztek a munkájukkal, testünk antioxidánsokat és elektronokat használ a folyamat befejezésére, a „tűz eloltására". Ha nincsenek elektronok - a „tűz" továbbra is égni fog. Megmarad a gyulladás!

Feltétlenül szükséges, hogy testünket rendszeresen nagy mennyiségű negatív töltésű elektronhoz juttassuk. Nem csupán már meglévő betegségek esetén, de a gyulladások megelőzése miatt is.

Az elektronok hiánya = krónikus gyulladás.

Honnan szerezhetjük be szervezetünk számára a szükséges antioxodánsokat és elektronokat?

- Élelmiszer (gyümölcsök, zöldségek, superfoods)
- Táplálékkiegészítők
- De létezik egy ingyenes forrás is, amely mindenki számára hozzáférhető!

A legjobb módszer ahhoz, hogy korlátlan mennyiségben juttassuk szervezetünket a szükséges szabad elektronokhoz és antioxidánsokhoz, ha leföldeljük testünket. A Föld felszínének milliónyi és milliónyi negatív töltésű elektronja a szervezetünkbe jutva a tűzoltó szerepét tölti be.



A Föld a legnagyobb elektron donor és a legjobb gyulladáscsökkentő!


Ha szeretnénk testünket leföldelni rendszeresen, két fő módszer közül választhatunk. Vagy mezítláb járkálunk a kertünkben, parkban, vízparton. Ez sajnos télen vagy városban nehézségekbe ütközik.

 A másik módszer ha beszerzünk magunknak egy ún. „földelt lepedőt", amelyen ténylegesen alszunk éjjelente. 



Ez önmagában egy lepedő, amelybe fémszálak vannak beleszőve és ezek érintkeznek a rajta fekvő ember bőr felületével , testével. Ezeket a fémszálakat elektromos vezetékkel egy erre kialakított, vagy már meglévő földeléshez kell csatlakoztatni.

Ezzel elérjük, hogy a földből, mint egy hatalmas elektron azaz negatív elektromos töltéshordozó tartályból elektronok, negatív töltésű részecskék áramoljanak a testünkbe. Ez azért jó, mert nagyon sok betegség amiatt tud kialakulni, hogy ezekből a negatív töltésű részecskékből a szervezetünkben tartósan hiány van.

Ha ez a hiány megszűnik, a beteg szervezet gyógyulásnak indul. Ezek nem akármilyen betegségek. Nagyon terjednek, leküzdhetetlennek tűnnek, az orvosok sem bírnak velük. Az egyik ok lehet, hogy erről az oldalról Európában nem nagyon közelítették még meg a problémát, nincs az orvosok látókörében.

Ez biztosítja, hogy napi nyolc órán keresztül testünk megkapja a szükséges negatív töltésű elektronokat, amelyek segítenek a gyulladások megszüntetéseben illetve meglévő fájdalmaink nagymértékű lecsökkentésében vagy elmúlásában.


Sokaknak ajánlott még az ún. „földelt lábalátét", amelyet (akár munkahelyünkön is) lábunk alá helyezve vagy akár egérpadként használhatunk.


Egyszerű módszer: Fogjuk a leföldelt vízcsapot naponta több alkalommal 20-30 percig a jobb kezünkkel, töltéskiegyenlítődés történik mivel a föld potenciál semleges.

Klinikai esettanulmányok bizonyítják testünk leföldelésének rendkívüli hatásait


Read more: http://www.leleplezo.hupont.hu/24/testunk-lefoldelese-az-egeszseg-titka-julius#ixzz45B9eir7v

A csodálatos földelés