2016. augusztus 28., vasárnap

Történet

Vér és Arany – Dr. Horváth István érelmeszesedés elleni védőoltásának története

Forrás: napidoktor.hu

Horváth professzor a világon először fedezte fel az antikoleszterin antitestet, és kifejlesztette az erre épülő érelmeszesedés elleni védőoltását. B. Király Györgyi Horváth professzor történetéről írt könyvet

A „Vér és arany” című könyv bemutatóján a szerző B. Király Györgyi arra a kérdésre, hogy miért lett az érelmeszesedés elleni védőoltás krónikása, úgy válaszolt, hogy 25 év közszolgálati rádiózás után érzékennyé váltak antennái a közügyek iránt, márpedig az érelmeszesedés elleni vakcina története közügy a javából.

Hiszen iszonyú lenne összeadni, hogy évente hány ezren halnak meg érelmeszesedés eredetű infarktusban, stroke-ban, vagy éppen diabéteszben. Hogy hány életet lehetne megmenteni, ha a ma még illegálisan beadott vakcina beválthatná a hozzá fűzött reményeket,és sikerrel vehetné a gyógyszerré minősítés akadályait. Az egykori rádiós újságírónak ez a kilencedik riportkötete, 7 ugyancsak az egészségügy berkeibe kalauzolta olvasóit, a nyolcadik pedig Lenin múmiája után kutakodott
Ami a címválasztást illeti, tudja, hogy a Vér és arany Ady 1907-es kötete. Azért választotta mégis, mert ez illik a legjobban a témához. Hiszen az érelmeszesedés elleni védőoltás egyik alkotórésze a vér. És amikor az orvos összekeveri a belőle készül szérumot a vakcinával: gyönyörű aranyszínűvé válik. Meg egy kis áthallás is van benne. Lehet, hogy arany van a kezünkben, és úgy pörgetjük ki belőle, mintha homok lenne.
Azt mondja, ha beírja a Google keresőjébe Horváth professzor nevét 4700 találat ugrik be. Interjúk, előadások, írásban és televízióban rögzítve. Botorság lenne tehát a hivatalnak, a szakmának úgy tenni, mint a strucc, homokba dugni a fejét, és azt játszani, hogy amiről nem beszélünk az nincs. Van. Olyannyira létezik, hogy a szakma számára esetleg paradigmaváltást jelenthet a koncepció.

Antikoleszterin antitest?
Hiszen Horváth professzor a világon először fedezte fel az antikoleszterin antitestet, a genfi szabadalmi világkiállítás pedig 2005-ben aranyéremmel ismerte el az erre épülő érelmeszesedés elleni védőoltását. A koncepció pedig egy vadonatúj koleszterinelméletre épül, amiben nincs jó és rossz koleszterin, ahol az érelmeszesedést nem a rossz koleszterin, hanem a koleszterin anyagcsere felborulása okozza, ami a vakcinával helyrebillenthető.
A szerző köszönetet mondott minden vakcinával oltó orvosnak, betegnek, és persze a másik térfélen focizó professzoroknak is, akik a bizalmukba avatták. A sok háziorvos, mentőorvos, vagy éppen sebész, őszintén beszélt arról, mekkora dilemmát jelent a jogszabály, a tudomány és a tapasztalat mérlegét átbillenteni az engedély nélküli, tehát illegálisan beadott vakcina irányába. Mert aki beadja, átbillenti.
Kiderült, hogy több száz orvos több ezer betegnek több mint tíz éve kifejezetten életmentő céllal intravénásan adja be a vakcinát. Van, akinek a lábát mentette meg az amputációtól, a másik elkerülte a szívműtétet, elmúlt a fülzúgása,megszűnt a meddősége,rossz emlékké vált a diabétesz.

Törvénysértő használat
Azt, amit még mindig nem sikerült törzskönyvezetni, tehát használatával törvényt sértenek. És ez csöppet se vicces. Annyira nem, hogy a Btk. szerint bűncselekmény. Bárki azt mondhatja, hogy csúnyák, gonoszok, megszegik a hippokratészi esküt. Ők meg éppen az esküjükre hivatkoznak, miközben a diplomájukkal játszanak. Ez a könyv azért született, hogy senki ne dughassa a fejét a homokba, és ne mondhassa, hogy: nem tudtam róla. Mert valamennyien tudjuk. És azt is, hogy a helyzet megoldásra vár.
A könyvben szereplő Esterházy György- egykori focista, majd bíró elmesélte, hogy édesanyja fiatalon, 64 évesen halt meg érszűkületben. Úgy döntött, nem szeretne a mama sorsára jutni, ezért felkereste Horváth professzort, konzultált vele, majd beoltatta magát. Előtte jéghideg volt a lába, zsibbadtak az ujjai, vezetés közben folyton a kezét rázta, ezek a zavarok tökéletesen elmúltak.„Horváth István egy igen magasan kvalifikált tudós ember, aki saját magának adta be először a vakcinát. Miután ő túlélte, sőt rendbe is jött a szíve, valamint, azok az információk, amiket begyűjtöttem, arról szóltak, hogy mindenféle mellékhatás nélkül kapta meg már előttem legalább 1000 ember, úgy gondoltam, hogy nincs miért kételkednem. Nem is volt bennem semmiféle félelemérzet.”
Ismerősei körében másoknál is bevált, egyik barátja annyira feledékeny volt, hogy alig talált haza, a vakcináció után visszatért a memóriája. Esterházy nem szereti, ha valaki alakoskodik, ezért nem is érti azokat a betegeket, akik név nélkül szólalnak meg a könyvben. A fülszövegben idézett országgyűlési képviselő hozzáállásáról pedig így fogalmazott: „Milyen honatya az, aki nem mer beszélni róla, hogy megkapta az oltást és jobban lett tőle? Az ilyen inkább ne is legyen képviselő!„


A világraszóló oltóanyag találmány rövid ismertetése:





"Elképesztő ki mindenki kapta már meg az engedély nélküli vakcinát. A telefon másik végén az országgyűlési képviselő, az egyik parlamenti bizottság alelnöke. Ismerem, hiszen annak idején ült a mikrofonom előtt a rádióban. Arra a kérdésre, hogy beoltották-e a Horváth féle vakcinával határozott igen a válasz. Eddig jó. - Akar beszélni róla? - kérdezem, ahogy a pszichológusok szokták. - Ara gondoltam, hogy Ön azok közé tartozna, akik kivételesen a nevüket adják a beszélgetéshez. Most jön a meglepetés: - Ne haragudjon, nem.

Nem értem. A magyar törvényhozás tagja, akinek fel kellene állni, és azt kellene mondania: gyerekek, figyeljetek! Nekem is használt!

De ki is az a magyar kutató, akinek vakcináját hosszú évek óta engedély nélkül adják be a magyar és a külföldi orvosok? És vajon miért játszadozik több száz orvos a diplomájával, amikor az érelmeszesedés elleni terápia fegyvertárát az illegálisan használt védőoltással bővíti?

Állásfoglalás helyett, krónikásként tárom önök elé a tényeket, hogy ki-ki maga válaszolhassa meg a kérdéseket."

(a Szerző)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése