2012. január 15., vasárnap

Társasság

Társakat keresek közös gondolkodásra!

Keresem a lehetőséget a képen látható társas létre! Közösségbe szeretnék tartozni, olyanba ahol értik és elfogadják és gyakorolják az oldalon található alapvetéseket, technikákat! Milyen célokat tűzhet ki egy közösség maga elé, amelynek az egyéni (egészség) erőforrások megsokszorozása is a célja? Szeretet és egészség ez a kapcsolat az egész életünket érinti, élj egészséges életet szeretettel, és szabadon! Legyen meg a lehetőséged megismerni azokat a dolgokat, hatásokat, amelyek rontják az életlehetőségeidet, azért hogy ki tudd kerülni őket. 

Nem a betegségek ellen, a rossz állapotok ellen, a hatástalan buborékok ellen kell fellépni. Hanem a jó, egyszerű és olcsó, minősíthető programok, eszközök, módszerek, források bemutatásáért és hiteles tapasztalati leírások létrehozásáért. Soha nem a rossz ellen, hanem a jóért. Az egészség megtanulható! Szerintem a legolcsóbb, leghatékonyabb, legegyszerűbb, legtisztább, legellenőrizhetőbb dolgokat kell reflektorfénybe állítani. A módszervásárom színtere egy VitaliTárs TeA-Klub lehet Dunaújvárosban!

Remélem úgy ajánlhatjuk (majd) ezeket az (egészség) ideákat egymásnak is, mint a mesterszakácsok szakácskönyvét receptjeit az ismerősök. Kipróbálásra, megtapasztalásra szeretettel. Aki az egészséggel akar foglalkozni annak nem kell  költséges "objektív" orvosi bizottságokra hagyatkozni, (ők foglalkozzanak a betegségekkel).

Szeretnénk, ha mindenki „kóstolna” és ami neki jó, arról tájékoztatná a barátait! Mellékhatások nincsenek!! A népi bölcsességen és tapasztalaton alapuló (vevői?) visszajelzéseket kell hitelesen "dokumentálni" nekünk, kizárva a manipuláció lehetőségét. A szeretet mindenhatóságának a fontossága és az ebben való hit alapvető. Miért is?

Amire vágyok, azt szeretném, ami jót elértem azt szeretem! Persze „nem elég jóra vágyni…” mondja a költő, " a jót akarni kell"!. Az ember esendő, és többnyire nagyon egyedül érzi magát a mai rohanó, érzéketlen világban. Ráadásul mindig arról beszél, hogy mennyi baja van, és lesz is. Meg kell tanulnunk egymástól a gondolataink, a beszédünk és a szeretet hatáskapcsolatának jelentőségét. Meg kell tanulnunk, hogy mindezek hogyan befolyásolják az életünket, egészségünket.

1 megjegyzés: